076 521 5122
Reserveren

ONZE ARRANGEMENTEN

Wine & Cheese

Laat je door ons verwennen!

Ben jij ook zo’n liefhebber van bijzondere kaasjes en wijnen? Als je kiest voor het wine & cheese arrangement verrassen wij je verschillende kaasjes uit ons assortiment en selecteren daarbij bijpassende wijnen.  Je kunt je bij ons je helemaal in de watten laten leggen!

Het arrangement bestaat uit een kaasplank met 5 verschillende kaasjes. Bij ieder kaasje selecteren wij een bijpassende wijn, deze worden geserveerd in proefglaasjes. De wijnen worden geserveerd in rondes, bestaande uit een mooie rosé, twee heerlijke witte wijnen, een volle rode wijn en afsluitend een glaasje porto of bubbels.

Het wine & cheese arrangement is te bestellen voor €24,50 per persoon.

Diner

Wij bieden de mogelijkheid om uw ervaring bij ons nog completer te maken. Kies er daarom voor ons 3-, 4- of 5-gangen Chef’s Choice verrassingsmenu*. Ook ideaal om met een groep te ervaren!

3 Gangen menu €30

4 Gangen menu €36

5 Gangen menu €41

Het verrassingsmenu is een vastgesteld menu, waarbij we de creativiteit van de chef zijn vrije loop laten!

*in het verrassingsmenu is geen dessert inbegrepen.

Wil je toch liever iets op maat voor jouw gezelschap? Wij denken met jou mee! Vraag een offerte aan of vul het contactformulier in voor meer informatie.

Wine & Dine

Laat je verrassen!

Kan jij ook geen keuze maken tussen onze gerechtjes? Wil je de perfecte wijn bij je gerechtje? Dan kun je kiezen voor ons wine & dine arrangement. Laat je verwennen door ons en geniet op ons terras van het mooie uitzicht op de grote markt!

Het arrangement bestaat uit 4 rondes, bij iedere ronde krijg je een gerechtje geserveerd met een bijpassend glas wijn.  De keuken maakt een selectie van gerechtjes uit onze diner kaart, de gerechtjes worden als tapa geserveerd. Waan je voor even in mediterrane sferen en geniet!

Het wine & dine arrangement is te bestellen voor €36,50 per persoon.

Verhuur

De Markt Breda

Wil je een deel of De Markt in zijn geheel binnen afhuren? Dat kan! Wij hebben een mix van hoog en laag meubilair om aan alle wensen te kunnen voldoen. Vul het offerteformulier in. Heb je vragen of wil je meer info? Vul dan hier ons contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Veemarktstraat 2, 4811 ZE Breda

PROEF ONZE UNIEKE GERECHTEN EN HEERLIJKE WIJNEN!

Kom je snel proeven?

Je kunt via onze reserveringstool rechtsonder jouw reservering maken, tot heel snel!
Met mediterrane groet, Team De Markt