076 521 5122
Reserveren

GASTROBAR BREDA

Lunch

De Markt Breda

Tot 15.30 in de middag kun je genieten van de gerechten van onze lunchkaart. Het brood dat wij serveren is rustiek en biedt de keuze licht of donker. Er is voor een ieder wat wils. Van een salade, club sandwich, huisgemaakte tomatensoep tot een wrap omhuld met serrano en truffel. Is er sprake van allergenen? Dan denken onze chefs altijd met je mee!

Borrel

De Markt Breda

Borrelen kan bij De Markt de gehele dag door! Verwarmd op het terras, of binnen in de mooie zaak. Onze borrelkaart en delicatessen menu geeft de keuze om iets lekkers naast jouw drankje te nuttigen. Over een drankje gesproken, op onze bierkaart zijn verschillende lokale bieren te vinden van de Breda’se Brouwerijen BliksemFrontaal en Big Belly. Gebrouwen in Breda, gedronken in Breda! Cheers!

Diner

De Markt Breda

Al onze gerechtjes zijn met zorg en liefde samengesteld door onze chefs. Ze zijn perfect om te delen met elkaar, zodat je van alles wat kunt proeven. De gerechten zijn à la carte te bestellen vanaf 17:00. TIP: combineer jouw keuze van de dinerkaart met een heerlijke delicatesse plank om de ervaring compleet te maken.

PROEF ONZE UNIEKE GERECHTEN EN HEERLIJKE WIJNEN!

Kom je snel proeven?

Met ons uitgebreide delicatessemenu, heerlijke dinerkaart en grote wijnaanbod hebben wij voor ieder wat wils. Van de beginnende tot de echte fijnproevers, bij ons ben je aan het juiste adres. Heerlijk genieten in onze Gastrobar of op ons verwarmde terras het gehele jaar door, tot snel!