076 521 5122
Reserveren

GROEPEN

Dé ideale locatie voor groepen

Op zoek naar een unieke locatie in het centrum van Breda? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bevinden ons op de hoek van de Grote Markt met uitzicht op de Grote Kerk in Breda. Vergaderen, feesten, en borrelen het is allemaal mogelijk bij ons. De kleinschaligheid en persoonlijke aandacht maken Gastrobar de Markt de ideale plek om een dag of avond met vrienden, familie of collega’s door te brengen. Neem met contact met ons op om al uw wensen te bespreken.

Iets te vieren?

Verjaardag, jubileum of afstudeerborrel in Breda? Je kunt bij ons goed terecht voor intieme, informele feesten. Voor een borrel regelen wij de hapjes en de lekkerste drankjes. Verder bieden wij de mogelijkheid voor een walking dinner met vis-, vlees- en vega opties. Zodra je de drempel overstapt, ervaar je meteen de warme en toegankelijke sfeer. Wij noemen dat ook wel ‘Brabantse gezelligheid’. U kunt kiezen uit onze vooropgestelde arrangementen, maar een op maat gemaakt arrangement is ook mogelijk.

Private dining

Bij Gastrobar de Markt kan je ook met een groep vrienden, familie of collega’s genieten van een diner in een intieme en besloten sfeer. Naast een culinair diner zullen wij jullie ook serveren met Brabantse gastvrijheid. Een passend wijnarrangement is dan ook één van de mogelijkheden tijdens het diner.

Chef’s Choice – Walking Dinner

Ons Chef’s Choice concept is ideaal als je opzoek bent naar een diner mogelijkheid met een grotere groep waarbij je niet meer te maken hebt met een vaste tafelschikking. Tijdens het walking dinner zullen wij met verschillende gangen aan kleinere gerechtjes langskomen terwijl jullie op een ongedwongen en gezellige manier samen met het hele gezelschap genieten van het diner. Je kan hierbij kiezen uit een vlees-vis-vega-mix arrangement.
Ook is het mogelijk om verschillende drankarrangementen af te nemen, voor meer mogelijkheden neem vooral contact met ons op.

Bedrijfslunch

Een keer buiten de deur lunchen met je collega’s is naast goed voor de teambuilding ook erg gezellig. Hiervoor hebben wij diverse lunch arrangementen gemaakt. Denk hierbij aan diverse vers belegde broodjes, een soepje en een kroketje. Ook aan de vegetariërs wordt er gedacht.

Bedrijfsborrel

Bent u opzoek naar een kleinschalige locatie die u kunt afhuren voor een bedrijfsborrel? Dan bent u bij de Markt aan het goede adres! Wij zijn de ideale locatie midden in het centrum die perfect op uw wensen aansluit. Naast diverse drankarrangementen bieden wij ook een borrelkaart aan, denk hierbij aan een luxe borrelplank, calamaris, etc.

Afhuren

Wil je een deel of De Markt in zijn geheel binnen afhuren? Dat kan! Wij hebben een mix van hoog en laag meubilair om aan alle wensen te kunnen voldoen. Vul het offerteformulier in. Heb je vragen of wil je meer info? Vul dan ons contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met jou op.

PROEF ONZE UNIEKE GERECHTEN EN HEERLIJKE WIJNEN!