Menukaart
Lunch
Geserveerd van 12.00 tot 15:30.
SOEP VAN HET SEIZOEN
Vraag de bediening naar de verse wisselende soep
SANDWICH KIP
Rustiek brood met kipkerriesalade, bacon, komkommer, tomaat en ei
BROODJE ZALMTARTAAR
Crustico met zalmtartaar, roomkaas en avocado
BROODJE GEITENKAAS
Crustico met warme geitenkaas, walnoten, honing en rucola
KWEKKEBOOM KROKETTEN
Rustiek brood met 2 kwekkeboom kroketten
OMA BOBS KROKETTEN
Rustiek brood met 2 Oma Bobs kroketten
12 UURTJE DE MARKT
Soep van het seizoen, carpaccio en een Kwekkeboom kroket
12 UURTJE DE MARKT VEGA
Soep van het seizoen, mini salade geitenkaas en een Oma Bobs kroket
FLATBREAD CARPACCIO
Heerlijke flatbread met carpaccio geserveerd met truffel, pijnboompit, Parmezaan en rucola
FLATBREAD TUNA MELT
Flatbread uit de oven met roomkaas, tonijnsalade, kaas en bosui
WARME BEENHAM
Een witte of bruine bol met warme beenham, honing-mosterd dressing, tomaat en rucola
SMASHED AVOCADO
Een witte of bruine bol met tomaat, avocado, feta en sla
Salades
SALADE ZALM
Frisse salade met zalmtartaar, roomkaas en avocado
SALADE GEITENKAAS
Frisse salade met warme geitenkaas, walnoten, honing en rucola
SALADE KIP
Frisse salade met kipkerrie, bacon, komkommer, tomaat en ei
Voor de kleintjes
TOSTI HAM/KAAS
KIDSBROODJE KROKET
Gebakje bij de koffie?
APPELTAART MET SLAGROOM
APFELSTRUDEL
Warme apfelstrudel met crème anglaise en slagroom
CHEESECAKE MET TOPPINGS
New York Cheesecake met een fruit compote en crumble van chocolade
CHOCOTAART MET TOPPINGS
Chocotaart met caramelsaus, crumble van chocolade en slagroom
Borrel
Geserveerd vanaf 12.00
Voor bij de borrel
RUSTIEK BROOD MET SMEERSELS
PADDENSTOELEN KROKETJES (5 STUKS)
IBERICO KROKETJES (5 STUKS)
MINI CALAMARIS MET AIOLI
BITTERBALLEN
7 stuks | 8
11 stuks | 11.5
15 stuks |15
OMA BOBS BITTERBALLEN
7 stuks | 8
11 stuks | 11.5
15 stuks |15
BITTERGARNITUUR
7 stuks | 8
11 stuks | 11.5
15 stuks |15
MINI LOEMPIA’S
7 stuks | 8
11 stuks | 11.5
15 stuks |15
MINI KAASSOUFFLES
7 stuks | 8
11 stuks | 11.5
15 stuks |15
Specialiteiten
SPAANSE GEHAKTBALLETJES IN TOMATENSAUS
Homemade
NACHO’S DE MARKT
Overheerlijke Nacho’s uit de oven met gesmolten kaas, salsa, jalapenos, rode ui en olijfjes
Planken
KAASPLANK DE MARKT
Kaasplank met vijf verschillende kazen geserveerd bijpassende garnituren en kletzenbrood
CHARCUTERIE DE MARKT
Heerlijke plank met verschillende Italiaanse en Spaanse vleeswaren
CHARCUTERIE & KAAS DE MARKT
Onze favoriet! Een mix van de heerlijke kazen en vleeswaren uit ons assortiment
Charcuterie
Onze hammen komen rechtstreeks van onze Spaanse leverancier Jamones Nevadensis. De hammen worden op traditionele wijze in de hoge gebergtes van de Sierra Nevada gedroogd met als enige ingrediënten zeezout en varkenvlees
JÁMON NEVADENSIS
+20 maanden
JÁMON NEVADENSIS
+24 MAANDEN
PATA NEGRA
+30 maanden
CECINA
SALCHICHÓN IBÉRICO
CHORIZO IBÉRICO
LOMO IBÉRICO
PROSCIUTTO CRUDO
COPPA DI PARMA
PANCETTA
Camembert uit de oven!
Een heerlijk smeuïge camembert uit de oven om lekker in te dippen!
CAMEMBERT CLASSIC
Camembert uit de oven geserveerd met picos en brood
CAMEMBERT DELUXE
Camembert uit de oven geserveerd met picos en brood, verrijkt met verschillende toppings: Honing, Cranberry en Walnoten.
Diner
Geserveerd vanaf 17.00
Vegetarisch
SOEP VAN HET SEIZOEN
Vraag de bediening naar de verse wisselende soep
HUISGEMAAKTE RISOTTO
Risotto met bospaddenstoelen, truffel, sjalotjes, grana padano en walnoten
BURRATTA
Burratta met tomaat, basilicum en balsamico glaze
BIETENCARPACCIO
Carpaccio van rode, gele en choggia bieten, geserveerd met geitenkaas, walnoten en augurken relish
Loaded fries
LOADED FRIES TRUFFEL EN PARMEZAAN
LOADED FRIES PULLED JACKFRUIT
LOADED FRIES BACON & CHEESE
Vis
ZALMTARTAAR
Tartaar gemaakt van rauwe en gerookte zalm, sjalotjes en crème fraîche
TONIJN STEAK
Steak van tonijn geserveerd met sesam, wakame, wasabinoten en wasabi mayo
HOLLANDSE GARNALEN
Een frisse salade van Hollandse garnalen met whisky cocktail saus geserveerd om little gem
GEBRANDE ZALM
Rauwe zalm waarbij de buitenkant licht gebrand is, geserveerd met wakame en sesam
MOSSELEN UIT DE OVEN
Gegratineerde mosselen in witte wijn, knoflook, feta, tomaat en Edam 40+
Vlees
PATA NEGRA
+30 maanden | 100 gram
KLASSIEK CARPACCIO
Geserveerd met truffelmayonaise, rucola, Parmezaanse kaas en pijnboompitjes
LANGZAAM GEGAARD BUIKSPEK
Gelakte buikspek geserveerd met een bataatcrème, spaghetti van bataat en hazelnoot
AMBACHTELIJKE KIPROLLADE
Kiprollade geserveerd met groene asperge, krokante ham en truffeljus
BRABANTSE WILD RAGOUT
Brabantse wild ragout met aardappel mousseline
MINI BURGER
Heerlijke sappige rundvlees burger geserveerd met sla, tomaat en kruiden saus op een brioche broodje
DIAMANTHAAS ‘ASIAN STYLE’
Oosters afgelakte diamanthaas van de gril met crème van pastinaak
Desserts
APFELSTRUDEL
Warme apfelstrudel met crème anglaise en slagroom
NEW YORK CHEESECAKE
New York Cheesecake met fruit compote en crumble van chocolade en slagroom
CREMA CATALANA
Deze Spaanse crème brûlée is verrijkt met kaneel en sinaasappel
CHOCOTAART
Chocoladetaart met caramel saus en crumble van chocolade en slagroom
KIES JE KAASJE
Kies jou eigen kaasje of 2, of 3 of… uit ons assortiment van maar liefst 26 kazen
Chef’s Choice Verrassingsmenu
Kun je niet kiezen? Laat je dan verrassen door onze chefs! Ons Chef’s Choice menu is een verrassingsmenu samengesteld door de chef. Het verrassingsmenu is exclusief dessert, dit kan eventueel los bij besteld worden.
3 Gangen menu
4 Gangen menu
5 Gangen menu
On the side
RUSTIEK BROOD
Geserveerd met een duo van smeersels
PORTIE FRIET MET SAUS NAAR KEUZE
SIDE SALADE
Kazen
Geserveerd van 12.00 tot 00.00.
Maak jouw keuze uit onze selectie van 26 kazen! De kazen worden geserveerd in porties van 65 à 70 gram. Alle losse kaasjes worden geserveerd met een bijpassend garnituur.
Harde kazen
MANCHEGO
Een populaire Spaanse kaas uit de regio La Mancha. Gemaakt van schapenmelk van het ras Manchaschapen. Deze halfharde kaas heeft kleine luchtbelletjes door het rijpingsproces en is licht van kleur.
BOERENWALNOOT
Nederlandse kaas gemaakt door de familie Slob uit Giessenburg. Rijping van 2 maanden. Kenmerkend is de romigheid van de kaas met een bittertje van walnoten en een zoetje van fenegriekzaden
BOERENPEPER
Nederlandse kaas uit het Groene Hart, is 2 maanden oud en heeft door toevoeging van pepers en paprikakruiden een pittige nasmaak
ROCCOLO
Italiaanse kaas uit de streek Val Tallegio. Deze prijswinnende kaas heeft een bijzondere textuur van brokkelig in de kern, naar smeuïg, zelfs boterig aan de korst. De wat zoetere buitenkant en fris, scherpe binnenkant geven een extreem intense smaak
SWISS ALP
Zwitserse Alpenkaas doordat de melkproductie en het kazen op de alm plaatsvind. De honingklaver kruiden groeien alleen op hoge hoogte. Dit geeft een romige en kruidige smaak aan de kaas.
BOERENKAAS 2 JAAR
De kaas wordt van rauwe melk gemaakt en na 2 jaar rijpen krijg je een unieke smaak die rijk en krachtig is. De witte stippen in de kaas zijn eiwitten
BOERENTRUFFEL
Nederlandse boerenkaas. De kaas heeft 2 maanden gerijpt en krijgt z’n delicate smaak door toevoeging van stukjes Italiaanse zwarte truffel
Witte korst kazen
BRIE LE FAVORI
Erg populaire roombrie uit Frankrijk, mede doordat er extra room wordt toegevoegd tijdens het proces
CREMEUX DE BOURGOGNE
Franse kaas uit de Bourgognestreek. Er wordt aan de melk extra room toegevoegd, dit maakt het een extreem zachte kaas en smelt daardoor op je tong
COULOMMIERS
De oorsprong van de kaas ligt in het gebied van de Seine -et-Marne. Een mooie dikke hoge brie met een iets sterkere smaak. De rijping duurt 3 weken
LE BOIS BLONDE
Een zachte, boterachtige gewassen korstkaas die lijkt op de Vacherin Mont d’or. De kaas wordt gemaakt van koemelk en is gepasteuriseerd. De kaas komt uit de Franse-comté streek.
BRIE DE MEAUX
Deze Franse kaas wordt ten oosten van Parijs gemaakt en ook wel de koning der kazen genoemd. Er wordt alleen een beetje zout toegevoegd. Pittig, robuust en vol van karakter
Roodkorst kazen
PETRUS ABDIJKAAS
Ambachtelijke zout gewassen korstkaas. Ook wel een paterskaas of trappistenkaas genoemd, omdat de kaas vroeger werd gemaakt door een trappisten orde
MORBIER
Franse kaas uit de Jura streek, gemaakt van rauwe koemelk. Vroeger werd de kaas in 2 delen gemaakt (ochtendmelk en avondmelk). De aslaag werd er opgelegd voor om de vliegen en insecten weg te houden. Tegenwoordig is dit een plantenabstract geworden en kan je het gewoon eten
REBLOCHON
Franse kaas uit de Savoie streek. Reblocher betekent opnieuw melken en dit werd gedaan om vroeger de belasting te ontduiken. Op het moment dat de controleur de deur uit liep, werd het laatste beetje melk gemolken. Daarom is deze melk rijk aan vitaminen en mineralen. Wat zorgt voor een volle, romige en friszoete smaak
TALEGGIO
Italiaanse kaas uit het bergdal Val Taleggio. De kaas oogt robuust van buiten maar is verrassend rijk, subtiel en smeuïg van binnen. De korst is met pekelwater ingewreven,wat de kaas licht zoutig maakt
EPOISSE BERTHAUT
Franse kaas uit Côte-d’Or. De kaas wordt licht gezouten en vervolgens enkele keren per week gewassen met Marc de Bourgogne. Dit geeft zijn unieke, pittige karakteristieke smaak. De kleur van de korst verandert van licht oranje naar donkerrood
Geitenkazen
CHEVRE LE FAVORI
Een Belgische geitenkaas. Smeuïg met een friszure smaak die goed te combineren is met honing
FLORETTE
Franse kaas uit de buurt van Lyon. De melk heeft een ultrafiltratie ondergaan wat zorgt dat de eiwitten bewaard blijven. De fris romige kaas is rijk aan vitaminen en mineralen
TOMME DU CHEVRE
Franse geitenkaas uit de Poitou streek. De rijping vindt plaats in kelders in de Savoie op vurenplaten. Hierdoor krijgt de kaas zijn mooie bloemrijke schil en delicate aroma’s
MONTE ENEBRO
Ambachtelijke Spaanse geitenkaas gemaakt in het plaatsje Avila door de Familie Baez. De korst is bedekt met beuken-as en natuurlijke schimmel.De kaas is romig en heeft een aroma van fris citroen
Blauwaderkazen
BIO BASTIAANSEN BLAUW
Brabantse blauwaderkaas uit Molenschot van de Familie Bastiaansen. Na toevoeging van schimmels aan de melk worden er na enkele dagen naalden in de kaas geprikt. Dit om de kaasschimmels goed te laten groeien
SHROPSHIRE
Engelse blauwaderkaas uit Nottinghamshire. Door toevoeging van caroteen krijgt de kaas de oranje kleur en licht zoete smaak met een klein bittertje
STILTON
Engelse kaas komt uit de regio Leicestershire. De kaas is smeuïg met een pittige smaak en dit komt door de 5 maanden rijping en toevoeging van de blauwschimmel Penicillium Glaucum.
VALDEON
Noord-Spaanse kaas gemaakt van koe-, geiten schapenmelk. Deze combinatie zorgt ervoor dat de kaas zoeter en frisser smaakt en meer rul is van textuur. De kaas wordt bedekt met plataanbladeren en 4 tot 6 maanden gerijpt in de grotten. Dit zijn uitstekende omstandigheden voor deze unieke kaas
Bijzondere kazen
BRUGGE APERO
Een frisse broodkaas met mosterd en fenegriekzaden dat extra karakter aan de kaas geeft. De pittige, nootachtige toets in combinatie met het zachte zuivel en de witte natuurkorst maakt het de perfecte aperitiefkaas
Stel je eigen plank samen!
Maak je eigen selectie uit ons assortiment van kazen! Bij een selectie van 3 of meer kazen wordt uw plank opgemaakt met bijpassende garnituren.
Ook lekker bij de kaasjes is ons ambachtelijk brood met smeersels!
Drinks
Bekijk hier al onze wijnen, Gin & Tonic’s, cocktails en bieren.
In de wijnen sectie vindt u een mooie selectie van sangria, rode wijn, witte wijn, zoete witte wijn, rosè, mousserend en port. De wijnen worden geserveerd per glas / per karaf (0.5L) / per fles.
Sangria
Huisgemaakte Sangria halve liter
Heerlijke verse sangria naar eigen recept, geserveerd met ijs en fruit.
Huisgemaakte Sangria 1 liter
Heerlijke verse sangria naar eigen recept, geserveerd met ijs en fruit.
Rode wijnen
L’Arjolle Cabernet-Merlot
Klassieke Bordeauxdruiven, maar dan een zeer toegankelijke stijl. Jeugdige, sappige wijn boordevol fruit.
Per karaf: 21
Cantine Due Palme Negroamaro Domiziano
Gerijpt in de Zuid-Italiaanse zon. Vol, zwoel, geconcentreerd met een verrassende zachte afdronk.
Per karaf: 18.80
Bodegas Piqueras Black Label Syrah-Monastell
Krachtige spaanse rode wijn met een kruidige aroma en een toets van eikenhout. Vol en verleidelijk.
Per karaf: 19.50
Monte Del Frà Bardolinoa
Heerlijke soepele, frisse Italiaanse wijn uit de regio rond het Gardameer. Boordevol fruit en toegankelijk. Dé ideale terraswijn.
Pazo Do Mar Alma De Autor Mencia-Arauxa
Verrassende, elegante wijn uit Galicië, net boven Portugal. Een wijn vol finesse, frisheid en een mooie houttoets.
Chakana Mendoza
Een heerlijke Malbec uit Argentinië, verfijnd met aroma’s van zwarte bessen, kersen en specerijen.
Herdade De Sao Miguel Escolha Dos Enologos
2 Wijnhuizen hebben hun wijn bij elkaar geblend. Unieke wijn uit Portugal van hoog niveau.
Ayles vino de Pago
Volle, eikengerijpte wijn gemaakt van een merendeel Garnacha en Tempranillo. Vol en sappig met goede concentratie van donker fruit.
Domaine de Pallus Chinon les Pensées
Verfijnde, volle rode wijn met een ingetogen geur van onder andere zwarte bes en pruim. Vol, sappig en intens van smaak.
Collefrisio Appassimento
Volle, krachtige en zwoele Zuid-Italiaanse wijn. Niet op hout gerijpt om de pure fruitsmaak te behouden.
Chateau Gaillard Grand Cru
Prachtige Bordeaux van 70% Merlot en 30% Cabernet Franc. Rijp rood fruit, veel complexiteit en structuur.
Monte del fra Amarone
Een intens luxe wijn. Gemaakt van vier maanden zorgvuldig ingedroogde druiven. Dit geeft een indrukwekkend resultaat met veel kleur, smaak en zachtheid.
Witte wijnen
Cantine Due Palme Pinot Grigio Domiziano
Heerlijke Pinot Grigio uit de hak van Italië/ Fris en sappig met een zacht karakter. Ideale borrelwijn.
Per karaf: 19.50
Bodegas Piqueras White Label Verdejo-Sauvignon Blanc
Geurende, droge witte wijn uit Almansa, Zuid-Spanje. Fris en zacht met veel smaak.
Le Jade Chardonnay
Smaakvolle Chardonnay met een lichte houtrijping, vol, romig en sappig tegelijk. Voor de liefhebber van rijkere wijnen!
Per karaf: 20.50
Cazas Novas
Hét Portugese alternatief voor Sauvignon Blanc. Een smaakvolle, aromatische, frisse en opwekkende wijn.
Thorle Riesling sur lie
Frisse, expressieve Riesling van kalkhoudende grond. Met tonen van Granny Smith appel en peer.
Veiga Da Princessa Albarino
Verfijnde droge en witte wijn uit Galicië. Fris en zacht met aroma’s van rijpe appel en limoen. Heerlijke droge lange afdronk.
Monetou-Salon
Sauvignon Blanc uit de Loire. Fris, zuiver en met kenmerkend meer smaak dan vele andere Sauvignons.
Tenuta De Anghelis Pecorino
Volle, droge Pecorino uit de kuit van Italië met een aroma van rijpe gele vruchten.
Castelo de Medina Verdejo Fermentado en Barrica
Krachtig op eikenhout gerijpte Verdejo, met de intense geur van nieuw eikenhout en exotisch fruit. Mooie frisdroge afdronk.
Domaine D’Arjolle Equinoxe Chardonnay
Volle, milde en complexe Chardonnay. 10 maanden op eikenhout gerijpt. Heerlijk rond en zacht, boterig en rijk. Voor de liefhebber!
Huber Gruner Veltliner
Indrukwekkende droge witte wijn met een intens aroma van rijp fruit en frisse, kruidige nuances.
Luis Seabra Duoro Xisto Limitado Branco
Verfijnde, soepele, droge witte wijn met een verfijnde geur van limoen, grapefruit, peer, licht eiken en vuursteen. Een mooie blend van vier autochtone Portugese druiven.
Zoete witte wijn
Gros Manseng Moelleux
Half zoete wijn. Voor de liefhebber van goede, licht zoete wijn
Per karaf: 21
Rosé wijnen
Gardeto Matile Blush
Lichte, zomerse rose uit Umbrie met een subtiel zoetje. Gemaakt van perfect rijpe pinot grigio druiven.
Per karaf: 18.80
Domaine Saint Ferreol
Verleidelijke en karakteristieke Provençaalse rosé. Een klassieke Zuid-Franse mix van grenache, cinsault en syrah druiven. Licht kruidig maar toch fris en fruitig
Mousserend
Cava de Pró Brut
Frisse mousserende wijn uit Catalonië
Vitteaut-Alberti Crémant de Bourgogne Brut
Verfijnde mousserende wijn uit Bourgogne. Niet van een mooie champagne te onderscheiden.
Versterkte Wijnen
Quinto Da Romaneira Fine White
Verfijnde, fruitige witte port, fris en romig tegelijk
Quinto Da Romaneira Fine Ruby
Jonge Ruby Port met een fruitige, lange zoete afdronk.
Quinto do Crasto 10 Years
Deze complexe en verfijnde Tawny is een blend van Ports met een gemiddelde leeftijd van tien jaar oud.
Château Pajzos Tokaj Late Harvest Hárslevelü
Zoete Hongaarse dessertwijn met een rijk aroma van rijpe appel, meloen en perzik. De smaak is volzoet en fris.
Domaine de Cassagnoles Floc de Gascogne Blanc of Rouge
Een fris zoete blend van vers druivensap en Armagnac. Heerlijk bij desserts, maar ook bij onze kazen!
Alvear Montilla-Moriles Pedro Ximénez 1927
Karaktervol sherry type wijn met een donkere mahoniekleur. Intens van smaak met een vleugje pruimen en chocolade.
Gin & Tonic
Lady In Pink
Everyone’s Friend
Hendrick’s Gin, Fever-Tree Elderflower Tonic Water, komkommer
Breda’s Favorite
Virgin Lady
Everyone’s Virgin Friend
Cocktails
Pornstar Martini
Vanille vodka, passievruchtsap, vegan eiwit, verse passievrucht, geserveerd met prosecco
Amaretto Sour
Amaretto, citroensap, siroop en bitters
Espresso Martini
Vodka met espressokoffie, koffielikeur en koffiesiroop
Classic Mojitio (Virgin mogelijk)
Gemaakt met Caribische rum, muntlikeur en limoensap
Aperol Spritz
Prosecco, Aperol en bruiswater
NEW!
Koreman’s Bredase Limoncello
Een prijswinnende Limoncello!
Tapbieren
Hertog Jan
Klein of Groot
Hertog Jan Weizener
Klein of Groot