Ons verhaal

Uniek in Breda

Ons Verhaal

De horeca is waar eigenaar Dirk van de Voort zich in thuis voelt. Oktober 2013 opende hij zijn eerste zaak in hartje centrum van Breda, De Markt.
De Markt begon als een tapasbar waar je onder het genot van een sangriaatje en lekker van Spaanse tapas kon genieten. Op ons terras heb je een fantastisch uitzicht op de markt en de grote kerk. In februari 2020 hebben we ons nieuwe concept geïntroduceerd. De hele zaak is verbouwd en voorzien van nieuw interieur.

Unieke wijnen en kazen

Onze vaste wijnleverancier, Aarts Wijnen uit Prinsenbeek, levert onze verranssende wijnen. Uiteenlopend van een klassieke franse Chardonnay tot een uitgesproken Amarone uit Italië. Onze kazen zijn zorgvuldig geslecteerd, van kazen met sterke geur en smaak sensaties tot toegankelijkere zachte kazen.

Ons concept

Bij ons kun je terecht voor een echte smaaksensatie. Wij hebben namelijk meer dan 25 kazen vanuit heel Europa die mooi te combineren zijn met fantastische wijnen. Hiernaast kun je genieten van onze gastro gerechtjes met verrassende smaakcombinaties. Onze persoonlijke touch aan tafel maakt je ervaning bij De Markt compleet.

De Markt Breda
Tapasbar de Markt
Bar de Markt