Verrassende gerechten

Tapasbar Breda

Lunch

De Markt Breda

Tot 15.00 in de middag kun je genieten van de gerechten van onze lunchkaart. Het brood dat wij serveren is rustiek en biedt de keuze licht of donker. Er is voor een ieder wat wils. Van een salade, club sandwich, huisgemaakte tomatensoep tot een wrap omhuld met serrano en truffel. Is er sprake van allergenen? Dan denken onze chefs altijd met je mee!

Veemarktstraat 2, 4811 ZE Breda

Borrel

De Markt Breda

Borrelen kan bij De Markt de gehele dag door! Verwarmd op het terras, of binnen in de mooie zaak. Onze borrelkaart en delicatessen menu geeft de keuze om iets lekkers naast jouw drankje te nuttigen. Over een drankje gesproken, op onze bierkaart zijn verschillende lokale bieren te vinden van de Breda’se Brouwerijen Bliksem, Frontaal en Big Belly. Gebrouwen in Breda, gedronken in Breda! Cheers!

Diner

De Markt Breda

De tapasgerechten zijn met zorg en liefde samengesteld door onze chefs. Ze zijn perfect om te delen met elkaar, zodat je van alles wat kunt proeven. De gerechten zijn à la carte te bestellen vanaf 16.30. TIP: combineer jouw keuze van de tapaskaart met een heerlijke delicatesse plank om de ervaring compleet te maken.

Veemarktstraat 2, 4811 ZE Breda

Proef onze unieke gerechten en heerlijke speciaalbieren.

Het gehele jaar heeft De Markt een prachtig terras wat uitkijkt over de Grote Markt, dit terras is voorzien van heaters, parasols en verwarmde stoelen, waardoor u het hele jaar warm zit!

De Markt Breda
Tapasbar de Markt
Bar de Markt

Kom je snel proeven?

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove right at the coast of the Semantics, a large language ocean.

TOT SNEL BIJ DE MARKT

TOT SNEL BIJ DE MARKT

TOT SNEL BIJ DE MARKT

TOT SNEL BIJ DE MARKT

TOT SNEL BIJ DE MARKT