Verrassende gerechten

Terras Breda

Overdekt & verwarmd

De Markt Breda

Ons terras is het gehele jaar een heerlijke plek om te vertoeven. Door de verwarmde Sit & Heat kussens, heaters in de parasols en aan de gevel en met de beschikbare dekentjes is het zelfs in de winter gezellig buiten zitten. Daarnaast zit je altijd droog doordat het volledig overdekt is en de buitenmuziek zorgt voor een gezellig sfeertje.

Afhuren terras

De Markt Breda

Wil je voor een groep jouw eigen ruimte buiten reserveren, dat kan! Het deel onder de boom is af te huren zodat je jouw eigen plekje hebt. Voor meer informatie klik HIER om het contactformulier in te vullen en dan nemen wij z.s.m. contact met jou op!

Ligging

De Markt Breda

Tapasbar De Markt ligt in hartje Breda en is goed bereikbaar vanaf de vele parkeer mogelijkheden in het centrum. Het mooie uitzicht op de Grote Markt en de Grote Kerk maakt dit alles bij elkaar een unieke plek om te lunchen, borrelen of dineren! 

Proef onze unieke gerechten en heerlijke speciaalbieren.

Het gehele jaar heeft De Markt een prachtig terras wat uitkijkt over de Grote Markt, dit terras is voorzien van heaters, parasols en verwarmde stoelen, waardoor u het hele jaar warm zit!

De Markt Breda
Tapasbar de Markt
Bar de Markt

Kom je snel proeven?

Met ons uitgebreide delicatessemenu, heerlijke dinerkaart en grote wijnaanbod hebben wij voor ieder wat wils. Van de beginnende tot de echte fijnproevers, bij ons ben je aan het juiste adres. Heerlijk genieten in onze Gastrobar of op ons verwarmde terras het gehele jaar door, tot snel!

TOT SNEL BIJ DE MARKT

TOT SNEL BIJ DE MARKT

TOT SNEL BIJ DE MARKT

TOT SNEL BIJ DE MARKT

TOT SNEL BIJ DE MARKT