076 521 5122
Reserveren

TERRAS BREDA

Overdekt & verwarmd

De Markt Breda

Ons terras is het gehele jaar een heerlijke plek om te vertoeven. Door de verwarmde Sit & Heat kussens, heaters in de parasols en aan de gevel en met de beschikbare dekentjes is het zelfs in de winter gezellig buiten zitten. Daarnaast zit je altijd droog doordat het volledig overdekt is en de buitenmuziek zorgt voor een gezellig sfeertje.

Afhuren terras

De Markt Breda

Wil je voor een groep jouw eigen ruimte buiten reserveren, dat kan! Het deel onder de boom is af te huren zodat je jouw eigen plekje hebt. Vraag een offerte aan via onderstaande button, dan nemen wij z.s.m. contact met jou op.

Ligging

De Markt Breda

Tapasbar De Markt ligt in hartje Breda en is goed bereikbaar vanaf de vele parkeer mogelijkheden in het centrum. Het mooie uitzicht op de Grote Markt en de Grote Kerk maakt dit alles bij elkaar een unieke plek om te lunchen, borrelen of dineren!

PROEF ONZE UNIEKE GERECHTEN EN HEERLIJKE WIJNEN!

Kom je snel proeven?

Met ons uitgebreide delicatessemenu, heerlijke dinerkaart en grote wijnaanbod hebben wij voor ieder wat wils. Van de beginnende tot de echte fijnproevers, bij ons ben je aan het juiste adres. Heerlijk genieten in onze Gastrobar of op ons verwarmde terras het gehele jaar door, tot snel!